Ontdek onze zomerse Barrel Aged bieren!

Barrel aged tripel bieren

UNIEKE PRODUCTEN

Barrel Aged

Ontdek deze zomer onze exclusieve Barrel Aged Bieren: de Tripel met Calvados en de Tripel met Bourbon Heaven Hill. Traditie en vernieuwing komen samen in deze unieke bieren.

Of je nu een doorgewinterde bierliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig naar nieuwe smaken, deze bieren bieden voor ieder wat wils.

Untappd
Tripel Bourbon

Bourbon Heaven Hill

Tripel

Bourbon Barrel Aged bieren zijn absoluut de favoriet van Martijn. Daarom hebben we onze Tripel maar liefst 7 maanden laten rijpen op een Heaven Hill Bourbon vat. Het resultaat is een Barrel Aged bier met rijke vanille- en karameltonen. En het bier heeft zelfs een vleugje romigheid dat je doet denken aan nogatine.

Dit bier is ideaal voor bijzondere momenten of als een verrassing voor fervente bierliefhebbers. Proost en geniet!

Bourbon Heaven Hill
Tripel Calvados

Calvados

Tripel

Onze Tripel heeft maar liefst 7 maanden gerijpt op een authentiek calvados vat, wat resulteert in een verfijnde en exclusieve smaakervaring. De zoete tonen van calvados vermengen zich prachtig met de kruidigheid van de Tripel, waardoor een smaakassociatie van rozijnen, gedroogde abrikoos en vanille ontstaat. Het bier heeft een zoete afdronk, wat het tot een uiterst toegankelijk Barrel Aged bier maakt.

Dit bier is perfect voor speciale gelegenheden of als een bijzonder geschenk voor echte bierliefhebbers. Een ware traktatie!

calvados tripel