Ontdek deze unieke bieren!

UNIEKE PRODUCTEN

Barrel Aged Proeverij

Helaas zijn een aantal van onze Barrel Aged bieren momenteel (bijna) uitverkocht
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe bieren. Meld je dan via de homepagina aan voor onze nieuwsbrief.

Untappd

Rum Barbancourt

Wheat Wine

Barbancourt is een rum gemaakt van Haïtiaans suikerrietsap en gebotteld in Haïti. Op dit vat hebben wij vervolgens de wheat wine 10 maanden laten rijpen.

De neutralere smaak van de wheat wine zorgt ervoor dat de rum tot zijn recht komt. Het resultaat is een bier met vanille en tonen van geel fruit. Een zacht, toegankelijk barrel aged bier. Maar let op, zeer hoog in alcohol.

Jack Daniels

Tripel

Jack Daniels is een echte Tennessee Whisky. De whisky wordt gerijpt in zelfgemaakte vaten van Amerikaans eikenhout. Deze populaire drank wordt op verschillende manieren gedronken.

Wij hebben op dit vat de tripel 10 maanden laten rijpen. Hierdoor krijgt de tripel een zoete geur. Je proeft tonen van vanille en noten en de afdronk kan je verrassen met tonen van drop.

Cognac Martell

Quadrupel

Martell is een van de grootste en oudste cognachuizen. De smaak van de cognac kenmerkt zich door fruitaroma’s, hout en vanille. Op dit vat hebben wij de quadrupel 12 maanden laten rijpen.

De geur van dit bier is moutig maar met zoete tonen. Je ruikt er subtiel rood fruit in terug. In de smaak proef je de gebrande mouten uit de quadrupel. In combinatie met het vat proef je tonen van zoethout.

Whisky Auchentoshan

Imperial Stout

Auchentoshan is een oude distilleerderij in de Schotse Lowlands. De whisky is drie keer gedistilleerd en heeft een hele fijne afdronk met kruidige tonen.

Op dit vat hebben wij de imperial stout 10 maanden laten rijpen. De koffie en gebrande mouten uit het bier combineren zeer goed met dit vat. Het resultaat is een dik, zwart bier met in de smaak karamel tonen.

Lekkere biertjes. Makkelijk bestellen via de webshop en super snelle levering.

Jurgen Nagtzaam

beoordeling

Dit is lekker spul!!

Olaf Pels

beoordeling

Maken erg lekker bier tegen een betaalbare prijs.

Henton Rijsdijk

beoordeling

Goed bier met nog betere mensen achter het bier.

Luuk van Velthoven

beoordeling
  • Imperial Stout barrel aged
  • Wheat wine
  • quadrupel barrel aged
  • Tripel barrel aged

Sommige bieren zijn nog los verkrijgbaar!

Wil je deze bieren graag proeven?

Via onderstaande knop zie je direct welke bieren nog beschikbaar zijn.