UNIEKE PRODUCTEN

Speciaal voor bedrijven

Ben je op zoek naar een unieke borrelbox voor je personeel, een bierproeverij of ben je geïnteresseerd om te komen huurbrouwen?
Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Bierproeverij
Huurbrouwen

Bierproeverij

Vanwege Covid-19 hebben wij veel proeverijen georganiseerd digitaal. Hopelijk kunnen we binnenkort weer de bierproeverijen verzorgen live in een café of bij de mensen thuis. Heb je interesse of wil je meer weten? Vul gerust ons contactformulier in.

Huurbrouwen

Bij ons is het mogelijk om als brouwer je bier te komen huurbrouwen van 250 tot 1.000 liter. Wij voldoen aan alle wet- en regelgeving om jullie recept te brouwen in onze installaties. Proefrecepten of op grote schaal, er is veel mogelijk. Graag komen wij met jullie in contact om jullie wensen te horen. Want laten we wel wezen, je eigen bier op grotere schaal brouwen is ook gewoon ontzettend tof!

Borrelbox
Beernami

Borrelbox

Ideaal om je collega’s thuis te verrassen of te combineren met een online bingo. Deze borrelbox is naar wens samen te stellen.
Door het toevoegen van een kaartje vanuit het bedrijf, krijgt het toch een persoonlijke touch. Naar wens nemen wij voor jullie alles uit handen, zodat jij je kan richten op je bedrijf. Denk daarbij ook aan het verzenden van de pakketten.
Een borrelbox is mogelijk vanaf €24,95.

Bier met eigen etiket

Dit jaar met kerst iets anders dan een fles wijn?
Bij ons is het mogelijk om je eigen bier te brouwen met daarop jouw bedrijfslogo. Dit bier wordt speciaal voor jou gebrouwen en je kan je specifieke wensen doorgeven aan de brouwer. Dit is al mogelijk vanaf 100 flessen.