UNIEKE PRODUCTEN

Speciaal voor bedrijven

Ben je op zoek naar een unieke borrelbox voor je personeel, een bierproeverij of ben je geïnteresseerd om te komen huurbrouwen?
Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Huurbrouwen

Huurbrouwen

Bij ons is het mogelijk om als brouwer je bier te komen huurbrouwen van 500 tot 1.000 liter. Wij voldoen aan alle wet- en regelgeving om jullie recept te brouwen in onze installaties. Proefrecepten of op grote schaal, er is veel mogelijk. Graag komen wij met jullie in contact om jullie wensen te horen. Want laten we wel wezen, je eigen bier op grotere schaal brouwen is ook gewoon ontzettend tof!

Beernami

Bier met eigen etiket

Ben je geen brouwer maar wil je graag een eigen bier laten brouwen? Dat is bij ons mogelijk. Gezamenlijk bepalen wij het recept van het bier. Speciaal voor jou wordt het bier gebrouwen. We maken het af met een mooi etiket met jouw (bedrijfs)logo. Een ideaal bedrijfsgeschenk!

Borrelbox

Borrelbox

Ideaal om je collega’s thuis te verrassen of te combineren met een online bingo. Deze borrelbox is naar wens samen te stellen.
Door het toevoegen van een kaartje vanuit het bedrijf, krijgt het toch een persoonlijke touch. Naar wens nemen wij voor jullie alles uit handen, zodat jij je kan richten op je bedrijf. Denk daarbij ook aan het verzenden van de pakketten.
Een borrelbox is mogelijk vanaf €24,95.

Bierproeverij

Bierproeverij

Een bierproeverij voor het bedrijf of familie en vrienden? Dat is mogelijk bij jou thuis, in een café of in de brouwerij. Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Neem direct contact met ons op.