Wie zijn wij?

Ons verhaal

Het idee om een brouwerij te starten is ontstaan tijdens een zomeravond in 2018.
Vol passie en enthousiasme zijn wij vervolgens gedoken in de wereld van bier en ondernemen.
Maar wie zijn wij en waarom zijn wij deze brouwerij gestart?

Martijn de Jong

De Brouwmeester

Martijn de Jong

Mijn naam is Martijn de Jong en geboren in Fijnaart. Na mijn studie Chemische Technologie ben ik gaan werken op verschillende chemische plants. Daar ben ik in contact gekomen met automatisering en duurzaam ondernemen.

Ik heb een passie voor speciaal bier. Je zal mij niet snel een gewone pils zien drinken. Inmiddels heb ik meer dan 2.500 bieren geproefd via Untappd.

De kennis over processen en de liefde voor bier wil ik graag gaan combineren in onze brouwerij van de toekomst. De droom is om een kleinschalige, geautomatiseerde brouwerij te realiseren. En daarnaast nog veel tijd over te houden als papa van onze 3 fantastische kids!

Proost!

November 2018

Hoe het allemaal begon

Live vanuit onze keuken!
Inmiddels zijn wij een kleine, professionele brouwerij, maar zo zijn wij niet gestart.

In deze video zie je het ontstaan van de brouwerij en onze plannen voor de toekomst.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy beleid.
Ik Accepteer
Loes de Jong

De vrouw van

Loes de Jong

Mijn naam is Loes de Jong-Janbroers en de vrouw van de brouwmeester. Naast moeder van onze 3 kinderen Willem, Cato en Sara, ben ik graag aan het werk. Ik zit niet graag stil.

Toen het idee ontstond om een brouwerij te starten, was ik meteen enthousiast. In het dagelijkse leven werk ik als directeur bij een particulier bedrijf gericht op kindzorg. Daarnaast heb ik me jarenlang verdiept in marketing en communicatie. Mijn kennis en kunde kunnen we goed gebruiken in de brouwerij. Dat is dan ook mijn rol binnen onze droom!

Binnen onze brouwerij is de visie dat we moeten aansluiten bij de technologieën van tegenwoordig. Dit trekken we achter de schermen door. Er is namelijk zoveel mogelijk met weinig (financiële) middelen.

Geniet!