fbpx

How we create our

Master brew

Dusting of cinnamon. Orange zest flavours become more pronounced as the beer warms, pulling through toward the finish. Man, this beer is all over the place. Quite dry in the finish, with a lingering yeasty character, touch of toasty sweetness and a bitey feel on the palate.

Quality ingredients

Quality ingredients

Claritas est etiam processus dynamicus, qui sequitur mutationem.

Natural sunshine

Natural sunshine

Claritas est etiam processus dynamicus, qui sequitur mutationem.

Fermentation

Fermentation

Claritas est etiam processus dynamicus, qui sequitur mutationem.

Unrivalled taste

Unrivalled taste

Claritas est etiam processus dynamicus, qui sequitur mutationem.

Browse the

Beer aisle

Smoky characters emerge as the beer warms, as do subtle drops of caramel. The overall dryness of the beer carries through to the finish, with a semi-burnt linger and bitter end.

16 oktober 2019

We hebben een brouwerij: of toch niet?

Inmiddels zijn we al ruim een jaar verder nadat we zijn gestart met de brouwerij. Wij willen zo graag onze droom naleven, maar we worden geremd door wet & regelgeving. Het starten van de daadwerkelijke brouwerij heeft veel meer voeten in aarde dan dat we vooraf konden bedenken. Wat doen wij zolang de vergunning nog […]

Read post

26 januari 2019

Hoe komt het bier in het flesje?

Nadat het bier brouwen is, zit het werk er nog niet op. Dagelijks wordt tijdens het vergistingsproces het bier gemeten. Wanneer het bier klaar is met vergisten, moet het binnen een paar dagen gebotteld worden. Bottelen Het bottelen is voor ons een handmatig proces. Doorgaans doen wij dit in de avonden wanneer de kinderen liggen […]

Read post